Резултати от зимния кръг на "Математика без граници" 2018 - 2019

Уважаеми участници в турнира „Математика без граници”,

Приключи зимният кръг.

В прикачените файлове са резултатите от състезанието за всяка възрастова група. Имената на участниците са подредени по азбучен ред, като в края на реда е посочена наградата.

До 10 март 2019 г. чрез „Български пощи”  ще изпратим  до училищата - партньори сертификати за всички участници и медали за победителите. 

Всички въпроси, свързани с участието в зимния кръг и предстоящ пролетен кръг, следва да се отнасят към училищните организатори.

В зимния кръг на турнира участваха 18 000 ученици от Австралия, Азербайджан, Афганистан, България, Великобритания, Виетнам, Иран, Казахстан, Киргистан, Македония, Малта, Румъния, Русия, Словения, Турция, Узбекистан, Украйна, Хонг Конг и  Филипините.

Пролетният кръг-полуфинал ще се проведе от 23 март до 31 март 2019 г.

Напомняме, че за финала, който ще се проведе в края на юни и началото на юли 2018 г. в гр. Несебър се класират:

- златните медалисти от индивидуалния финал през 2018 г., ако са участвали в поне два от предварителните кръгове – есен 2018, зима 2019 и пролет 2019

- 3% от средноаритметичния брой на участниците в трите кръга на турнира от всяко училище-партньор (поименно финалистите се определят от училищата след пролетния кръг, който е и полуфинал) 

Честито на победителите!

Успешна подготовка за следващия пролетен кръг и полуфинала.

От екипа на Математика без граници

В таблиците поради технически причини все още не са обявени резултатите на участниците от Хонг Конг, Казахстан и Афганистан. 

Календар

Полуфинал – от 23 - 31 март 2019 г.

Финал – от 28 юни до 1 юли 2019 г.

Документи за сваляне