Есенният кръг 2020

ПРИКЛЮЧИ  ЕСЕННИЯТ  КРЪГ на осмото издание  на Математика без граници

Почти 20 000 участници от 18 страни, сред които 15 200 български ученици се включиха в есенния кръг на турнира Математика без граници.

Страните участнички са Австралия, Афганистан, България, Виетнам, Естония, Казахстан, Киргистан, Македония, Малта, Нигерия, Румъния, Русия, Тайван, Турция, Тайван, Узбекистан, Филипините и Узбекистан.

Напомняме, че съгласно изпратените указания и сроковете за провеждане на турнира до 11 ноември 2020 г. на електронната страница на турнира  ще  публикуваме  резултатите от есенния кръг.

В срок от 3 дни след публикуване на резултатите, но не по-късно от 15 ноември 2020 г., ЧРЕЗ УЧИЛИЩАТА /центровете, в които участниците са се състезавали, можете да направите евентуална корекция по изписване на имената с латински букви. Училищата извършват корекция в своите списъци и уведомяват организаторите на служебния адрес за кореспонденция.

След 15 ноември 2020 година започва отпечатването на сертификатите и практически  това усложнява евентуалните корекции.

До 10 декември 2020 г. чрез „Български пощи” до училищата – партньори/центровете – партньори ще изпратим сертификати за всички участници и медали за победителите.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!