Пролет 2014

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Приключи третият кръг на I Международен турнир „Математика без граници”. Приемете нашата сърдечна благодарност за доверието да работите с нас, за интереса и ентусиазма, с който се включихте в нашия проект и доставихте радост на вашите ученици и техните близки. 

Тук ще намерите формуляр за участие във финалния кръг на турнира за купата „Математика без граници”, който ще се проведе на 21 юни 2014 г.  от 9:00  до 15 ч. в СОУ „Любен Каравелов”, гр. Несебър, а церемонията по награждаването – на 22 юни от 10:00 ч. в античния театър на Стария Несебър. 
 

Според регламента на турнира във финалния кръг се класират за участие учениците, получили най-голям брой точки в два от трите предварителни кръга. Разходите за пребиваването и участието във финала в гр. Несебър са за сметка на участниците.

Моля да проучите желанието и възможностите на учениците за участие във финала и да попълните формуляра, като посочите ДВАТА им най-добри резултата от предварителните кръгове. 
Данните във формуляра се попълват на латиница. Отново ви напомняме да спазвате правилата за транслитерация на българските букви с латински! 
Моля, не променяйте формата на таблицата!

Очакваме вашите заявки до 19 май 2014 г. 

На 20 май 2014 г. в сайта на турнира www.mathematicalmail.com  в раздела Класиране ще бъде публикуван списъка на допуснатите до финала участници, както и листа на чакащите.

До 29 май 2014 г. следва допуснатите да се заплатят  таксата за правоучастие (20 лева за индивидуалното състезание; в бордерото се записва името на участника и класа).

Ако до тази дата такса за правоучастие не бъде внесена, то  списъкът се допълва от  участници в листата на чакащите.
За отборното състезание заявките ще бъдат приемани след определяне на допуснатите до индивидуално участие ученици. Отборите се състоят от 3 ученици от един клас (поне двама от които – допуснати до финала; таксата е по 10 лева на участник), които ще се състезават в математическа щафета от 5 задачи с продължителност 40 минути.

Очакваме ви!

Предложение от Бизнес консулт ООД

за настаняване в хотел в гр. Несебър за датите 20 юни и 21 юни 2014 г.

Цена за 1 човек, включваща

две нощувки + две закуски + два обяда + две вечери - 80 лева.

Място: хотел Арсенал, гр. Несебър

За връзка: Кирил Георгиев, мениджър, телефон 0887497853

електронен адрес

kgeorgiev_@abv.bg

 

Заявки и плащанедо 31 май 2014 г.

Банкова сметка за заплащане на хотела – нощувки и храна:

ОББ – клон Стара Загора

BG35UBBS80021047059920

Бизнес консулт ООД

В бордерото следва да е записано – датите на пребиваване в хотела и броя на хората, за които се плаща.

Настаняването е след 14 часа на 20 юни 2014 г. с копие от банковото бордеро.

 

Документи за сваляне